Kontaktirajte nas >

Kakovost

  1. Izbira kakovostnih materialov in najnovejše tehnološke rešitve iz našega razvojnega laboratorija zagotavljajo dolgotrajno brezhibno delovanje sladolednih strojev Valtek.
  2. Z lastnim razvojem sledimo tehnološkemu napredku ter zagotavljamo optimalno pripravo in uporabniku prijazno uporabo, z vzdržljivimi materiali pa poskrbimo za dolgotrajno delovanje sladolednih strojev Valtek.

 

Prijaznost do okolja / Energijska učinkovitost

  1. Misel na okolje je eno izmed osnovnih vodil našega razvoja. Zato so naši stroji posebej optimizirani, da porabijo le toliko električne energije in vode, kot je potrebno.
  2. Energijska učinkovitost sladolednih strojev ni le prijazna do okolja, ampak prinaša tudi nižje skupne stroške lastništva, zato je delovanje strojev Valtek prilagojeno optimalni izrabi vode in električne energije.

 

Boljša uporabnost / Lasten razvoj

  1. Sladoledni stroji Valtek poleg zanesljivega delovanja uporabniku pomagajo tudi pri izdelavi slastnega in kremastega sladoleda. Upravljanje je preprosto in intuitivno, pri našem najnaprednejšem modelu Valtek LCD pa je izbira primernega recepta le stvar nekaj dotikov zaslona.
  2. Z razvojem uporabniku prijaznih rešitev skrbimo, da sladoledni stroji Valtek omogočajo preprosto in intuitivno upravljanje ter prilagajanje uporabnikovim potrebam, kakovost pa je zagotovljena ne glede na količino in vrsto sladoleda.
  3. Naše strokovno znanje in izkušnje s strankami se v razvojnem laboratoriju zlijejo skupaj, da lahko naredimo zanesljive in uporabniku prijazne sladoledne stroje Valtek, ki zagotavljajo najboljšo kakovost pri vseh količinah in vrstah sladoleda, njihovo upravljanje pa je preprosto in intuitivno.

 

 

Osebni pristop

Podpora in nasveti naših strokovnjakov stranke spremljajo na njihovi celotni sladoledarski poti, tako pri izbiri sladolednega stroja, otvoritvah slaščičarn, kot tudi pri nadaljnji nadgradnji in osvežitvi znanja o sladoledarskih mojstrovinah.

 

O podjetju

Odkar smo v podjetju Valmar izdelali svoj prvi sladoledni stroj, so sladoledi pripravljeni z našimi stroji razveselili že nič koliko sladkosnedov. Z rastjo povpraševanja in s prodorom na tuje trge smo domačo delavnico v Solkanu zamenjali za sodobnejše prostore v industrijski coni v Novi Gorici. Poznani smo po energijsko učinkovitih, kakovostno izdelanih in uporabniku prijaznih sladolednih strojih, osebnem pristopu in podpori strankam. Izobraževalne delavnice, ki jih pripravljajo naši izkušeni sladoledni mojstri, uporabnikom omogočijo dostop do vseh skrivnosti priprave sladoleda. Sladoledni stroji Valtek so svoj dom našli v mnogih sladoledarnah po Evropi in Sredozemlju, od Slovenije, Hrvaške, Italije, Avstrije, Nemčije, Češke, Slovaške, Madžarska in Bosne in Hercegovine, pa vse do Izraela.